Bel ons nu!

06 46 16 11 80

24/7 bereikbaar

Bij hoge urgentie altijd bellen

Snelle service

En altijd facturatie achteraf

flavicon

Een greep uit onze diensten voor particulieren

Denk aan alles in en om het huis, van groenonderhoud tot een ontruiming

DSC05689 (Custom)

Dagelijks onderhoud


Voor alledaagse zaken kunt u bij ons terecht. Het kan zijn dat u een woning huurt maar dat u wel zelf verantwoordelijk bent voor herstel van het betreffende probleem. Veelal komen wij tot een goede oplossing.

Mutatie onderhoud


Dit is een heel breed begrip! Hierbij een greep wat wij onder mutaties verstaan, schilderklusjes, sloten vervangen of gangbaar maken, toilet ontkalken, vloerbedekking verwijderen, vloer egaliseren, lampen ophangen, raambekleding ophangen, montage werk, tapijttegels leggen, kleine verhuizingen, herstel werkzaamheden, etc. Het is teveel om op te noemen. Indien u twijfelt of wij u een passende oplossing kunnen bieden, stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel ons in geval van spoed.

Ontruiming


Wij kunnen een ontruiming van A tot Z voor u verzorgen en u meteen ontzorgen. Dit betekent dat wij de woning niet alleen ontruimen, maar indien gewenst, waar nodig klein onderhoud plegen en/of reparatie werkzaamheden uitvoeren en tot slot de woning schoonmaken voordat deze opgeleverd wordt.

 

Vaak onderschatten mensen het ontruimen van een woning en valt de klus erg tegen. Het gaat hier meestal om een emotionele taak die op de schouders van nabestaanden rust en dan blijkt dat er veel meer bij komt kijken dan u vooraf voorzien had. Vooraf een prijsopgaaf vanzelfsprekend geen probleem.

Glasbewassing


Hiervoor maken wij gebruik van osmosewater, dit water is vrij van mineralen en laat daardoor geen strepen achter. Het is hierdoor ook niet nodig om zeep of chemicaliën aan het water toe te voegen, omdat het water in zijn puurste vorm is.

Een kort overzicht van onze zakelijke dienstverlening

Wij zijn u graag van dienst. Bel ons direct in geval van spoed

Pijlen-geel-spiegel

Gladheidsbestrijding


Dit verzorgen wij met name rondom gebouwen zoals zorgcentra als ook parkeerplaatsen , zodat deze goed en veilig begaanbaar blijven. Wij doen dit niet alleen door preventief met zout te strooien, bij sneeuwval zullen we ook gemotoriseerd sneeuw schuiven.

Gevelreiniging


Wij werken met milieuvriendelijke technieken om ervoor te zorgen dat uw gevel weer een schone en frisse uitstraling heeft. Het is mogelijk om de gevel na het reinigen te impregneren, zodat u nog jaren een schone gevel behoudt.

Graffiti verwijderen


Met onze speciale hogedrukreiniger kunnen wij de meeste graffiti moeiteloos verwijderen. Wij hebben ruime ervaring in het verwijderen van vrijwel alle verfsoorten.

Groenonderhoud


Onderhoud van de tuin bij leegstand, van snoeibeurt tot het verwijderen van een grote boom. Van opschonen tot totale tuinonderhoud, inclusief het verwijderen en afvoeren van bomen, tot het plaatsen van een schutting.

DSC05565 (Custom)
flavicon

Calamiteitenservice

Wij zijn u graag zeer spoedig van dienst, bel ons direct

In geval van spoed zijn wij snel ter plaatse. In de opsomming hiernaast ziet u diverse voorvallen waarvoor u contact met ons kan opnemen. Wij zullen direct actie nemen om eventuele gevolgschade te beperken. Daarna gaan we graag met u in gesprek om tot een definitieve oplossing te komen.

 

Een snelle actie staat bij ons hoog in het vaandel.

  • Storm- en waterschade
  • Inbraakschade
  • Noodverhuizing
  • Gangbaar maken hang- en sluitwerk
  • Rioolverstopping
  • Verstopping goot en/of hemelwaterafvoer

Opdrachtformulier

Wilt u ons direct een opdracht verstrekken? vul dan dit formulier in

Pijlen-geel-spiegel


 

Alvast

Bedankt

Voor

Uw

Interesse

In

Onze

Dienstverlening